Spreek uit ervaring

Wat zeggen klanten over Bewust met Nynke


Klant Nynke

Klant Tinie


Vanaf mijn puberteit heb ik veel last van migraine. Langzaam begin je met kleine aanpassingen in je voeding, vocht en bewegingspatroon. Nynke geeft veel uitleg en dit heeft mij veel vertrouwen gegeven in waar ik mee bezig ging. Omdat het in kleine stappen gaat, voelen de aanpassingen niet als een dieet en is het goed vol te houden. Je manier van denken en handelen in voeding en beweging veranderen en gaat daardoor vrij gemakkelijk...vond ik. 

Al vrij snel kwam er een verandering in mijn patroon van migraine meer te controleren en te verklaren. Op de helft van het traject kon ik ook al met medicijnen stoppen, super!! 

Mijn traject is nu afgesloten maar mijn levensstijl niet. Ik merk elke maand weer een verbetering en dat stimuleert tot het aanhouden hiervan.

 

Ik zou iedereen een Nynke gunnen. En ik beveel haar dan ook met harte aan!

Klant Ymkje

Nynke, ik vond het een fantastische verrijkende ervaring waar ik zeer zeker nog veel profijt van zal hebben. Je luistert goed, staat open voor vragen en kan daar correct antwoord opgeven of  eerlijk zegt dat je er op terugkomt. Wat je dan ook doet. Door jou heb ik nu een stappenteller en waar ik eerst tevreden was met 5000 stappen, vind ik nu minimaal 10.000 stappen een stimulans. Er is geen pakje of blik in huis maar komen er verse producten op tafel zo biologisch mogelijk. Bedankt voor je steun in mijn rug en je aanpak. Je bent niet goed, niet beter maar gewoon “the best”.

 Het is een lifestyle programma wat goed bij mij past en de twee wekelijkse ‘controle’ werkte bij mij erg stimulerend. De juiste balans in koolhydraten, vetten en eiwitten is voor mij erg belangrijk. Als ik door was blijven eten, zoals ik deed met veel koolhydraten, was ik waarschijnlijk door blijven groeien. Ik was door mijn internist gewaarschuwd, nadat ik tijdens mijn 2e zwangerschap diabetes gravidarum had gehad. Ik had nu eenmaal diabetes gehad en als ik in korte tijd veel zou aankomen, zou het kunnen dat mijn lichaam dit ging herkennen. Dus er moest iets veranderen, en deze gezonde leefstijl is een goede stap in de juiste richting. Daarnaast ben ik moeder van 2 kleine kinderen, en ik hoop dat ik hun nu ook een goede en gezonde basis qua voeding mee kan geven.

 

Ik ben zeker tevreden over de coaching in dit traject.

De tweewekelijkse controle (en weegschaal) gaf mij een positieve stimulans. Daarnaast kun je de aspecten waar je tijdens het traject tegen aan loopt, bespreken tijdens de sessies. Daarnaast krijg je zoveel informatie/educatie, dat herhaling zo af en toe ook erg prettig is. 

 

 

Klant Renske

Ik werd ontzettend goed ontvangen door Nynke, ze snapte mij gelijk. Ik vond het iedere keer weer erg leuk om naar toe te gaan. Iedere keer weer nieuwe dingen te horen krijgen en te leren. Nieuwe recepten toepassen en nieuwe ideeën aangereikt krijgen. Ik ben nu vrij van de suikerdippen en mijn hoofdpijn is verdwenen!


Klant Kees

Door Nynke werd ik op het juiste spoor gezet. Ik had eigenlijk nog nooit bewust van mijn ontbijt genoten. Nu eet ik bewuster. Al met al ben ik nu vier maanden energieker dan ooit en val zelfs af zonder op dieet te zijn. 

Ik raad dan ook iedereen aan om Nynke te bellen over een gezondere manier van eten.

Klant Maaike

Wij waren al bezig met koken zonder pakjes en bewuster te eten, maar Nynke dwingt je nog meer te kijken naar je patronen. We zijn nu nog bewuster met eten bezig, weten wat beter wat we binnen krijgen en hebben vooral veel meer SMAAK gekregen. Ik beveel het iedereen aan om eens anders met voeding om te gaan.