Wat heb je nodig?
En zo maak je ze:
Doe het meel in een kom. Pureer de banaan tot moes. Smelt in een apart pannetje de olie.
Voeg de puree bij het meel en voeg nu ook de olie toe. Kneed goed door elkaar. Nu is het tijd om de cacao, speculaaskruiden en vanille extract toe te voegen. En kneed weer verder met je handen.
Zet nu de oven aan op 175 graden en leg een vel bakpakier op een ovenplaat.
Rol het deeg uit en steek sterren uit het deeg. Heb je geen stervormpje? Maak er dan één op een stuk karton en steek die uit. Gebruik dit als mal voor op het deeg.
Bak de koekjes 15 minuten in de oven.
Laat de koekjes goed afkoelen. En kun je wachten met opeten? Dan is het leuk om de koekjes te versieren met chocolade en kokosrasp.
Hiervoor smelt je pure chocolade in een pannetje (au bien marie), smeer de gesmolten chocolade uit over de sterren en strooi er kokosrasp overheen.
Even laten afkoelen en eet smakelijk!
Bewust met Nynke - Keizersmantel 447 - 8607 GK- Sneek - info@bewustmetnynke.nl - 06-25044712