Bedankt!

Leuk dat je 7 dagen bewust wilt zijn om migraine de BAAS te worden!

 

Volg mij ook op Facebook voor extra tips over migraine. 

 

Ben je benieuwd wat je te wachten staat? Lees hier de ervaringen van mensen die jou voorgingen.   

 

NYNKE

Al vrij snel kwam er een verandering in mijn patroon van migraine meer te controleren en te verklaren. Op de helft van het traject kon ik ook al met medicijnen stoppen, super!! 

Mijn traject is nu afgesloten maar mijn levensstijl niet. Ik merk elke maand weer een verbetering en dat stimuleert tot het aanhouden hiervan.

 

YMKJE

Ik vond het een fantastische verrijkende ervaring waar ik zeker nog veel profijt van zal hebben. Je luistert goed, staat open voor vragen en kan daar correct antwoord opgeven. Er is geen pakje of blikje meer in huis. Veel vers en vaak biologisch. Bedankt voor je steun in mijn rug en je aanpak!

TINIE

Ik ben zeker tevreden over de coaching in dit traject.

De tweewekelijkse controle (en weegschaal) gaf mij een positieve stimulans. Daarnaast kun je de aspecten waar je tijdens het traject tegen aan loopt, bespreken tijdens de sessies. Daarnaast krijg je zoveel informatie/educatie, dat herhaling zo af en toe ook erg prettig is. 

REnske

Ik werd ontzettend goed ontvangen door Nynke, ze snapte mij gelijk. Ik vond het iedere keer weer erg leuk om naar toe te gaan. Iedere keer weer nieuwe dingen te horen krijgen en te leren. Nieuwe recepten toepassen en nieuwe ideeën aangereikt krijgen. Ik ben nu vrij van de suikerdippen en mijn hoofdpijn is verdwenen!


Mijn verhaal

Dertien jaar lang werd mijn leven dagelijks beïnvloed door migraine. Angst, onzekerheid, en medicatie speelden een hoofdrol. Stap voor stap ben ik mijn leefstijl gaan veranderen. Migraine speelt niet langer de baas. De angst en onzekerheid zijn verdwenen. Ik leef. 

 


Mijn missie

Als ik ergens van geniet dan is het om vrouwen te leren hoe ze de BAAS worden over hun eigen lichaam, door de juiste voeding te eten, en gezond te worden en een prachtig leven te kunnen leiden vrij van angst en onzekerheid