Migraine de baas

Dit programma is speciaal voor mensen die genoeg hebben van hun migraine, angst, de vervelende bijwerkingen en de medicatie. Het programma zorgt ervoor dat je zelf weer de baas wordt over je eigen lichaam.

Hoe?

  • Ontdekken hoe je lichaam werkt en welke signalen het geeft
  • Ontdekken welke persoonlijke triggers migraine uitlokken
  • Wat je kunt doen om deze triggers te vervangen voor andere
  • Je leert nieuwe leefstijlgewoontes aan zodat je duurzaam verandert
  • Je hormonen brengen we in balans

Stap voor stap weer de baas - in controle - vertrouwen krijgen in je lichaam.

Klantervaring

Vanaf mijn puberteit heb ik veel last van migraine. Tijden zwangerschappen ging dat over, maar na de bevallingen kwam dit helaas terug. Na de laatste keer bij de huisarts en met nog een pil rijker dacht ik ‘ dit moet anders kunnen’. Een afspraak bij Nynke was snel gemaakt. Met veel twijfel maar vol goede moed ben ik aan het leefstijl traject begonnen. Omdat Nynke zelf ervaring heeft met migraine had ik goede hoop op verbetering.

 

Langzaam begin je met kleine aanpassingen in je voeding, vocht en bewegingspatroon. Nynke geeft veel uitleg en dit heeft mij veel vertrouwen gegeven in waar ik mee bezig ging.  Omdat het in kleine stappen gaat, voelen de aanpassingen niet als een dieet en is het goed vol te houden. Je manier van denken en handelen in voeding en beweging veranderen en gaat daardoor vrij gemakkelijk...vond ik.  Al vrij snel kwam er een verandering in mijn patroon van migraine meer te controleren en te verklaren. Op de helft van het traject kon ik ook al met medicijnen stoppen, super!! Veel kleine kwalen als droge huid, jeuk, moeheid, obstipatie zijn ook verdwenen en dit alles door anders te eten en te bewegen...klinkt zo simpel en uiteindelijk is het dus ook zo simpel. Alleen zonder begeleiding, uitleg en ondersteuning van Nynke zou ik dit niet bereikt hebben.

 

Mijn traject is nu afgesloten maar mijn levensstijl niet. Ik merk elke maand weer een verbetering en dat stimuleert tot het aanhouden hiervan.

 

Ik zou iedereen een Nynke gunnen. En ik beveel haar dan ook met harte aan!

Direct contact opnemen:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.