darmproblemen

darmproblemen · 05. oktober 2018
Ouder worden. Het gaat vanzelf. Je hoeft er niks voor te doen. Bij de één gaat het wat sneller dan bij de ander. Hier kun je invloed op hebben. Door te eten wat bij je past - te bewegen - voldoende te ontspannen kom je ver. Makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe zit dit bij jou? Zou je ook wel wat hulp kunnen gebruiken? En je weer 15 jaar jonger willen voelen? lees verder in deze blog.
darmproblemen · 24. september 2018
Gezond eten. Hoe doe je dat? Veelal eet je wat je hebt geleerd van je moeder. Maar is dat wel zo gezond? EN hoe weet je wat gezond is? Lees het deze keer in mijn blog over gezond eten
darmproblemen · 06. februari 2018
Slecht slapen en darmproblemen kunnen heel veel met elkaar te maken hebben. Er spelen namelijk een heleboel hormonen een rol in je darmen die ook belangrijk zijn voor je slaap. Maar dit kunnen ze niet wanneer er een probleem in je darmen zit. Hoe zit dit? Lees verder.
darmproblemen · 30. januari 2018
Vezels. Wat zijn dat? En waar heb je die voor nodig? Darmen hebben vezels nodig en nog veel meer. Darmproblemen zijn er om op te lossen. Vind de oorzaak. Wil je meer weten? Kom dan naar de opendag op 17 februari bij Suo marte.
darmproblemen · 26. januari 2018
Eet je regelmatig brood met kaas en heb je daarna last van winderigheid? Dan heb je last van een foute combinatie. In dit artikel vertel ik je er meer over. Darmproblemen.
darmproblemen · 16. januari 2018
Chronische darmproblemen kunnen voor veel problemen zorgen zoals mogelijke tekorten, slecht slapen. Veel mensen weten niet dat migraine ook een gevolg kan zijn. Lees vooral verder als je en darmproblemen hebt en migraine.
darmproblemen · 15. december 2017
Regelmatig last van diarree? Ga op zoek naar de oorzaak. Stop niet met zoeken als ze niks kunnen vinden. Lees verder voor meer informatie over chronische diarree.
darmproblemen · 06. december 2017
Wat doe jij als je last hebt van een buikgriep? Lees hier meer over wat voeding voor je kan betekenen.
darmproblemen · 29. november 2017
Voel jij je rot en heb je darmproblemen? Lees dan mijn nieuwste blog over de werking van gelukshormonen serotonine en dopamine in je darmen. Om dit geluksgevoel te krijgen, heb je een gezonde darmflora nodig. Heb je dit niet? Wat doe je dan? Lees verder.
darmproblemen · 23. november 2017
Trage darmen kunnen voor veel darmproblemen zorgen. Je voelt je regelmatig vol en opgeblazen. Wat zorgt er voor dat jouw darmen zo traag zijn? Weet jij het? Lees verder en ga op zoek.