darmproblemen

darmproblemen · 29. oktober 2019
De griep, weerstand, en je darmen hebben met elkaar te maken. Door goed voor je darmen te zorgen zodat ze optimaal functioneren, versterk je je weerstand en zal je minder snel de griep oplopen. Hoe zit dat precies? Lees het in dit artikel
darmproblemen · 18. oktober 2019
Vrouwen geven vaker darmklachten aan als opgeblazen buik en obstipatie dan mannen. In dit artikel ga ik in op de verschillende redenen.
darmproblemen · 20. mei 2019
Histamine en ik. Een persoonlijke zoektocht want er is niks zo persoonlijk als jouw darmflora. Een vingerafdruk. Dat maakt het herstellen van een histamine intolerantie ook zo lastig. Maar niet onmogelijk. Start vandaag nog en bereid je goed voor door eerst je eigen histamine overgevoeligheid lijst op te stellen. Lees vooral ook eerst dit artikel
darmproblemen · 13. mei 2019
Histamine is nodig voor je immuunsysteem. Maar dat je ook ziek kunt worden van ditzelfde stofje, dat weten veel mensen niet. Een teveel aan histamine kan vele klachten geven als migraine, diarree, benauwdheid, roodheid, lage bloeddruk, of menstruatieproblemen. Hoe zit dit precies? Waardoor ontstaat een histamine-intolerantie?
darmproblemen · 05. oktober 2018
Ouder worden. Het gaat vanzelf. Je hoeft er niks voor te doen. Bij de één gaat het wat sneller dan bij de ander. Hier kun je invloed op hebben. Door te eten wat bij je past - te bewegen - voldoende te ontspannen kom je ver. Makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe zit dit bij jou? Zou je ook wel wat hulp kunnen gebruiken? En je weer 15 jaar jonger willen voelen? lees verder in deze blog.
darmproblemen · 24. september 2018
Gezond eten. Hoe doe je dat? Veelal eet je wat je hebt geleerd van je moeder. Maar is dat wel zo gezond? EN hoe weet je wat gezond is? Lees het deze keer in mijn blog over gezond eten
darmproblemen · 06. februari 2018
Slecht slapen en darmproblemen kunnen heel veel met elkaar te maken hebben. Er spelen namelijk een heleboel hormonen een rol in je darmen die ook belangrijk zijn voor je slaap. Maar dit kunnen ze niet wanneer er een probleem in je darmen zit. Hoe zit dit? Lees verder.
darmproblemen · 30. januari 2018
Vezels. Wat zijn dat? En waar heb je die voor nodig? Darmen hebben vezels nodig en nog veel meer. Darmproblemen zijn er om op te lossen. Vind de oorzaak. Wil je meer weten? Kom dan naar de opendag op 17 februari bij Suo marte.
darmproblemen · 26. januari 2018
Eet je regelmatig brood met kaas en heb je daarna last van winderigheid? Dan heb je last van een foute combinatie. In dit artikel vertel ik je er meer over. Darmproblemen.
darmproblemen · 16. januari 2018
Chronische darmproblemen kunnen voor veel problemen zorgen zoals mogelijke tekorten, slecht slapen. Veel mensen weten niet dat migraine ook een gevolg kan zijn. Lees vooral verder als je en darmproblemen hebt en migraine.

Meer weergeven