migraine · 11. juli 2020
Ken je dat? IS het schitterend mooi weer, en krijg je hoofdpijn. De druk neemt toen in je hoofd en je voelt al aan dat er onweer komt en migraine. Hoe zit dat? Waarom krijg je nu migraine als het weer omslaat?
hormonen · 23. februari 2020
Het verhaal van Tine over de overgang. Bij haar was veel onbegrip op het werk. De opvliegers kwamen vaak totaal onverwacht. Ze stelde mij de vraag = kun je je voorbereiden op de overgang? Lees hier haar verhaal en het antwoord
migraine · 08. november 2019
Menstruatie cyclus en migraine zijn vaak met elkaar verbonden. Soms direct en soms indirect. Wat je vaak te horen krijgt is dat je de pil moet door slikken om minder last te krijgen van menstruele migraine. Klopt dat wel? Hoe zit dit bij jou?
darmproblemen · 29. oktober 2019
De griep, weerstand, en je darmen hebben met elkaar te maken. Door goed voor je darmen te zorgen zodat ze optimaal functioneren, versterk je je weerstand en zal je minder snel de griep oplopen. Hoe zit dat precies? Lees het in dit artikel
darmproblemen · 18. oktober 2019
Vrouwen geven vaker darmklachten aan als opgeblazen buik en obstipatie dan mannen. In dit artikel ga ik in op de verschillende redenen.
darmproblemen · 20. mei 2019
Histamine en ik. Een persoonlijke zoektocht want er is niks zo persoonlijk als jouw darmflora. Een vingerafdruk. Dat maakt het herstellen van een histamine intolerantie ook zo lastig. Maar niet onmogelijk. Start vandaag nog en bereid je goed voor door eerst je eigen histamine overgevoeligheid lijst op te stellen. Lees vooral ook eerst dit artikel
darmproblemen · 13. mei 2019
Histamine is nodig voor je immuunsysteem. Maar dat je ook ziek kunt worden van ditzelfde stofje, dat weten veel mensen niet. Een teveel aan histamine kan vele klachten geven als migraine, diarree, benauwdheid, roodheid, lage bloeddruk, of menstruatieproblemen. Hoe zit dit precies? Waardoor ontstaat een histamine-intolerantie?
26. maart 2019
Vele mensen slikken maagzuurremmers als snoepjes. Tijdelijk lost dit het probleem van brandend maagzuur op. Maar wat als je ze chronisch slikt? En wat heeft dit met geheugenproblemen, b12 tekort, bloedaanmaak, en menstruatieklachten te maken?
03. december 2018
Botontkalking, vooral vrouwen hebben hier vroeg of laat last van. Na je 50ste begint vaak het proces van afbraak. Je kunt veel doen om het proces uit te stellen. dus wacht niet te lang met uitzoeken wat jij kunt doen. In deze blog 8 vragen over wat en hoe osteoporose.
21. november 2018
Wist je dat 50 % van de mensen een vitamine D tekort heeft? Dat daar ook steeds meer kinderen onder vallen? Vitamine D tekort lijdt tot vele problemen. Botten - ogen - huid - verkoudheid agv zwak immuunsysteem - zijn slechts een paar processen die betrokken zijn bij vit D. Doe de test en herken de symptomen zodat je kunt aanvullen voordat het serieuze problemen veroorzaakt.

Meer weergeven