darmproblemen · 05. oktober 2018
Ouder worden. Het gaat vanzelf. Je hoeft er niks voor te doen. Bij de één gaat het wat sneller dan bij de ander. Hier kun je invloed op hebben. Door te eten wat bij je past - te bewegen - voldoende te ontspannen kom je ver. Makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe zit dit bij jou? Zou je ook wel wat hulp kunnen gebruiken? En je weer 15 jaar jonger willen voelen? lees verder in deze blog.
darmproblemen · 24. september 2018
Gezond eten. Hoe doe je dat? Veelal eet je wat je hebt geleerd van je moeder. Maar is dat wel zo gezond? EN hoe weet je wat gezond is? Lees het deze keer in mijn blog over gezond eten
migraine · 13. september 2018
Migraine heeft een oorzaak. Echt waar. Deze oorzaak kun jij zelf vinden. Wat gaat er bij jou niet goed? Deze klant is het ook gelukt. De medicatie is niet meer nodig. Hoe fijn is dat? Migraine speelt geen hoofdrol meer. Nieuwsgierig? Lees vooral verder
hormonen · 13. juli 2018
Zeewier een vezelrijke jodiumrijke ontdekking. Deze jodiumbron is goed voor je stofwisseling en dus voor je schildklier. Vegetariers kunnen niet zonder. Probeer het ook eens.
hormonen · 03. juli 2018
Fyto oestrogenen, vezels, eiwitrijke voeding. Allemaal termijn die van toepassing zijn op lijnzaad. Een bijzonder zaad. Wat kan lijnzaad voor jouw darmen betekenen? Of juist voor jouw hormoonbalans? Of stoort het juist? Lees het in mijn nieuwste blog. Nynke
Contact · 20. juni 2018
Orthomoleculaire therapie zoekt naar de oorzaak van je problemen. Door met de juiste voeding je lichaam optimaal te laten functioneren, benut je ook het herstellende vermogen van je lichaam. Dat is mijn doel.
migraine · 13. maart 2018
Migraine bij het hardlopen. Het overkomt mij een paar keer per jaar. Bij het lopen van een halve marathon. Hoe komt dit? En wat kan ik anders doen? Lees het hier.
darmproblemen · 06. februari 2018
Slecht slapen en darmproblemen kunnen heel veel met elkaar te maken hebben. Er spelen namelijk een heleboel hormonen een rol in je darmen die ook belangrijk zijn voor je slaap. Maar dit kunnen ze niet wanneer er een probleem in je darmen zit. Hoe zit dit? Lees verder.
darmproblemen · 30. januari 2018
Vezels. Wat zijn dat? En waar heb je die voor nodig? Darmen hebben vezels nodig en nog veel meer. Darmproblemen zijn er om op te lossen. Vind de oorzaak. Wil je meer weten? Kom dan naar de opendag op 17 februari bij Suo marte.
darmproblemen · 26. januari 2018
Eet je regelmatig brood met kaas en heb je daarna last van winderigheid? Dan heb je last van een foute combinatie. In dit artikel vertel ik je er meer over. Darmproblemen.

Meer weergeven