hormonen · 13. juli 2018
Zeewier een vezelrijke jodiumrijke ontdekking. Deze jodiumbron is goed voor je stofwisseling en dus voor je schildklier. Vegetariers kunnen niet zonder. Probeer het ook eens.
hormonen · 03. juli 2018
Fyto oestrogenen, vezels, eiwitrijke voeding. Allemaal termijn die van toepassing zijn op lijnzaad. Een bijzonder zaad. Wat kan lijnzaad voor jouw darmen betekenen? Of juist voor jouw hormoonbalans? Of stoort het juist? Lees het in mijn nieuwste blog. Nynke
algemeen · 20. juni 2018
Orthomoleculaire therapie zoekt naar de oorzaak van je problemen. Door met de juiste voeding je lichaam optimaal te laten functioneren, benut je ook het herstellende vermogen van je lichaam. Dat is mijn doel.
migraine · 13. maart 2018
Migraine bij het hardlopen. Het overkomt mij een paar keer per jaar. Bij het lopen van een halve marathon. Hoe komt dit? En wat kan ik anders doen? Lees het hier.
darmproblemen · 06. februari 2018
Slecht slapen en darmproblemen kunnen heel veel met elkaar te maken hebben. Er spelen namelijk een heleboel hormonen een rol in je darmen die ook belangrijk zijn voor je slaap. Maar dit kunnen ze niet wanneer er een probleem in je darmen zit. Hoe zit dit? Lees verder.
darmproblemen · 30. januari 2018
Vezels. Wat zijn dat? En waar heb je die voor nodig? Darmen hebben vezels nodig en nog veel meer. Darmproblemen zijn er om op te lossen. Vind de oorzaak. Wil je meer weten? Kom dan naar de opendag op 17 februari bij Suo marte.
darmproblemen · 26. januari 2018
Eet je regelmatig brood met kaas en heb je daarna last van winderigheid? Dan heb je last van een foute combinatie. In dit artikel vertel ik je er meer over. Darmproblemen.
darmproblemen · 16. januari 2018
Chronische darmproblemen kunnen voor veel problemen zorgen zoals mogelijke tekorten, slecht slapen. Veel mensen weten niet dat migraine ook een gevolg kan zijn. Lees vooral verder als je en darmproblemen hebt en migraine.
algemeen · 28. december 2017
Tranen van blijdschap. Ik maak het regelmatig mee in mijn praktijk. Klanten met chronische darmproblemen die in huilen uitbarsten. Zo dankbaar. Daar doe ik het voor. Dankbaar kijk ik terug naar het afgelopen jaar. Ook kijk ik vooruit. Wie kan ik nog meer helpen?
darmproblemen · 15. december 2017
Regelmatig last van diarree? Ga op zoek naar de oorzaak. Stop niet met zoeken als ze niks kunnen vinden. Lees verder voor meer informatie over chronische diarree.

Meer weergeven