Wat heb je nodig voor 10 crackers:
·
150 gr gebroken lijnzaad
· 30 gr sesamzaad
· 60 gr zonnebloempitten
· 60 gr pompoenpitten
· 200 cc water
· zout
En zo maak je het:
Doe alle ingrediënten in een kom. Voeg het water toe en roer goed door.
Laat nu 20 minuten staan.
Verwarm de oven voor op 180 graden en leg een vel bakpapier op een bakplaat.
Verdeel vervolgens het beslag gelijkmatig over het bakpapier.
Dit doe ik door ook bovenop een vel bakpapier te leggen en het mengsel met een deegroller uit te rollen.
Zo verdeel je het heel gelijkmatig. De laat moet ongeveer 3 mm dik.
Zet nu voor 25 minuten in de voorverwarmde oven.
Haal dan uit de oven en snij de crackers met een pizzaroller in het juiste formaat. Laat daarna rustig afkoelen op een rooster. .
Bewaar ze vervolgens in een trommel.