· 

Een jaar ouder 39 ... en mijn weegschaal zegt nog steeds 24

Afgelopen week ben ik weer een jaartje ouder geworden.  39 jaar.  Sta jij stil bij je verjaardag? Ik wel. Op deze dag vier ik dat ik weer een jaar verder ben in mijn leven, en hier mag zijn op deze wereld. Met dit lichaam en deze geest.  Hoe zorg ik dat ik nog zo lang mogelijk kan genieten van dit alles? Waar heb ik mogelijk invloed op? Dat zijn voor mij voeding – beweging – ontspanning. Zo optimaal mogelijk zodat ik mijn lichaam goed kan laten herstellen. Juist nu ik ouder word en ik meer tijd nodig heb om te herstellen. Lees in deze blog wat ik zoal doe om 24 jaar te blijven...

 

Gezond eten –

Dit betekent voor mij dat ik gevarieerd eet, veel groenten eet met veel vezels, uit het seizoen, uit de streek, en dat ik eet wat bij mij past. Dus makkelijk verteer. Hierdoor krijg ik veel energie terug.

 

Spieren in beweging - voldoende spiermassa - 

Dit betekent voor mij dat wanneer ik voldoende beweeg – (hardlopen twee keer per week) – volleyballen – zorg voor voldoende spieren (krachttraining 2 keer per week) dat ik een snelle stofwisseling hou (24 jaar) zodat er weinig buikvet kan ontstaan.

 

Voldoende te slapen en te ontspannen -

Spieren kunnen groeien wanneer je slaapt. Je lichaam kan herstellen en groeien wanneer je voldoende slaapt. Slaap is dus een hele belangrijke. Ook dat lukt mij prima. Een stressvolle baan heb ik niet meer. Daar heb ik jaren geleden afscheid van genomen.

 

Probleem in spijsvertering

Maar wat nou als je wel goed eet maar slecht verteerd? Je darmen niet meewerken en zorgen voor veel spanning in je buik? Er voedingsstoffen op plekken komen waar ze niet moeten zijn? Je spieren als gevolg van tekorten niet willen groeien? Waar begin je dan met veranderen?

 

Oplossing

Als orthomoleculair therapeut zoek ik met je waar het probleem  is ontstaan. Soms gaat dit wel terug tot mensen hun kinderjaren. Toen bijvoorbeeld de amandelen zijn verwijderd… de blaasontstekingen veelvuldig voorkwamen, en er met regelmaat een antibioticakuur gebruikt werd.

 

Actie de hele maand oktober 2018 APK check normaal EUR 75,- nu voor maar EUR 39,-

Ik gun iedereen een gezond en vitaal lichaam. Daarom heb ik deze maand een speciale aanbieding zodat jij je ook 15 jaar jonger kunt voelen. 

Kom een APK check doen zodat je meer inzicht krijgt in wat jouw lichaam nodig heeft. Waar heb je tekort van? En wat kun je doen om dit te veranderen?

En natuurlijk hoe word jij 15 jaar jonger? Laat voeding voor je werken en niet tegen je ;-)

 

Wil je gebruik maken van deze actie? Mail dan actiecode APK-15 naar info@bewustmetnynke.nl. 

 

Alvast een fijn weekend!

Nynke