· 

Ik leef weer

Ik leef weer!!! Een klantervaring waar je stil van wordt….

Stel je eens voor: je bent 40 jaar en je weet niet meer wat je moet doen. Alles heb je voor je gevoel geprobeerd, maar niks werkt. En bijna wekelijks zit jij opgescheept met die vervelende migraine- aanvallen. Om depressief van te worden. Je buik werkt ook niet mee want daar heb je ook met regelmaat last van. En poepen ---- dat is van tijd tot een hel. Maar weer een klysma. Soms is de migraine - aanval zo erg dat je van de pijn alleen nog maar op de grond kunt liggen. Laat mij alsjeblieft met rust. En de medicatie lijst die gebruikt en nodig hebt wordt alleen maar groter….

 

Wat gaat hier mis?

Er wordt naar medicatie gegrepen terwijl er iets in het lichaam niet goed gaat. Als reactie daarop krijgt deze mevrouw vaak migraine, verstoppen de darmen en is mevrouw depressief.

 

Van symptoombestrijding naar de oorzaak achterhalen

Er is wel degelijk een oplossing als je bereidt bent de oorzaak te achterhalen want die is er!!!

 

Wat ben ik gaan doen met deze mevrouw?

Bij deze dame zijn we op onderzoek gegaan naar juiste vertering. Wat zorgt ervoor dat je zo slecht kunt poepen? Zijn er voedingsmiddelen waar je gevoelig voor bent? En hoe zit het met de vertering in de maag? Kun je wel goed verteren? Maakt je maag wel voldoende maagzuur aan? 

 

Stap 1: de maagwerking verbeteren

Stap 2: de darmwerking verbeteren

Stap 3: hormonen in balans brengen

 

En wat levert het haar op?

Ik leef weer! De migraine en de darmen spelen niet langer meer een hoofdrol. Mijn energie is terug en mijn plezier! Dan ben ik even stil want daar gaat het tenslotte allemaal om = jezelf fixen – beter maken. Het kan. Jij kan het ook. Ik geloof in je. En jij? 

 

Herken je jezelf in bovenstaande verhaal en ben je de migraine ook zat?  Neem dan contact met mij op om te horen wat ik voor jou kan betekenen.

 

Energieke groet,

Nynke