· 

Tranen van blijdschap

Tranen van blijdschap

 

Tranen van blijdschap bij vrouwen met chronische darmklachten die mijn programma volgen Gezonde Darmen. Dat is wat ik geregeld meemaak.

 

Laatst nog bij Anouk.

 

·         Wat een ontdekking Nynke jouw programma. Eindelijk iemand die mijn problemen serieus neemt en luistert naar mijn klachten. De eerste verbetering aan mijn manier van eten levert direct resultaat op. Super. Ik huil tranen van blijdschap en opluchting.  

 

Ik krijg hier een brok van in mijn keel en voel mij ontzettend dankbaar dat ik een bijdrage kan leveren aan het verbeteren van hun gezondheid. Juist deze groep klanten omdat zij zich zo niet begrepen voelen. Darmklachten zoveel stress kan veroorzaken en het werkelijk je leven kan beheersen.

 

Mijn wens voor 2018 is om nóg meer levens energieker te maken, nog meer darmproblemen op te lossen. Via bewustwording ontdekken wat je lichaam nodig heeft.

Dat is de eerste stap. Mijn doel voor komend jaar is om honderden dames te helpen ontdekken hoe je je darmen gezond kan krijgen zodat je meer energie uit je lichaam kunt halen. Zodat je aan de basis staat van een heerlijk leven. En je dagelijks ervaart wat meer energie en een betere vertering met je doet zodat er echt iets verandert in het leven van deze klanten.

 

En mocht je weleens overwegen om je door mij te laten coachen? Lees hier hoe dit in zijn werk gaat.

We beginnen altijd met een leefstijlgesprek – wat doe jij? Wat eet jij? Wat geeft je stress? Hoe slaap je?

 

Deze maand kun je nog profiteren van een korting van maar liefst 50% op een leefstijlgesprek. Dus wees er snel bij want de maand is bijna voorbij…

Uiteraard kun je in het nieuwe jaar het leefstijlgesprek inplannen....

 

Energieke groet,

 

Nynke